Catering scholen

Al 25 jaar verzorgen wij de catering op diverse locaties in en om Rotterdam. We leveren een zeer uitgebreid assortiment waarin alle producten die de jeugd wenst bij ons te koop zijn. Zowel gezonde producten als alle fastfood producten die je maar kan bedenken. Hamburgers, kipburgers, wokgerechten, pizza, Indische producten, shoarma. En natuurlijk snacks.
Verse broodjes worden direct vers bereid net als panini’s, salades, smoothies en verse jus.
Sinds enige tijd is er vraag naar gezondere producten op scholen, zowel door de studenten zelf als de medewerkers van de onderwijsinstellingen. Iedereen wordt zich meer bewust van een gezonde levensstijl.
Hierdoor hebben wij een nieuw concept ontwikkeld met de naam Foody Goody.
Zo bieden wij nu scholengemeenschappen 3 mogelijkheden:

1 Het assortiment waarin alles geleverd wordt, zowel gezond als ongezond. Volledig vrije keus.

2 Foody Goody Concept A
Een assortiment met een beperkt aanbod aan ongezonde producten (er zijn nagenoeg geen artikelen zoals chocoladebars, chips en snoep, en ongezonde frisdranken) Wel keuze uit vers bereide salades, verse broodjes en fruitsappen. Een aantal snacks is nog wel aanwezig net als friet. Omdat bij deze formule het aanbod vers enorm is kunnen we nog altijd een paar minder gezonde artikelen verkopen. We scoren hier 86 % ‘gezond’ mee.

3 Het Foody Goody Concept B
Een assortiment met totaal geen ongezonde producten (denk aan friet, snacks en ongezonde frisdrankjen) Wel keuze uit vers bereide salades, verse broodjes en fruitsappen. Dit concept is verreweg de beste oplossing voor het weren van ongezond voedsel. Heeft u maar een kleine verkoopruimte dan is dit een goede oplossing.

stippellijn