foodygoody

 

Klik hier voor de banking lijst


 
 

Foody Goody Concept A
Deze formule vraagt ruimte (verkoop-oppervlak) en heeft een grote voorkeur. Alle verse producten zijn leverbaar, alles wordt ter plaatse bereid en omdat de versuitstalling optimaal is zijn leerlingen en onderwijzers in de verleiding om gezond te eten. Het aanbod ziet er zo aantrekkelijk uit dat men het als vanzelf koopt. Ook de minder gezonde producten zijn nog steeds te koop.
Het voedingcentrum is geen voorstander van totaal verbieden en niet meer verkopen van minder gezonde producten maar wil het promoten en stimuleren van deze producten beperken.
Onze formule draait nu ruim 3 jaar en is zeer succesvol. Wij kunnen u de locatie laten zien mocht u interesse hebben. Ook is de locatie bereid om referenties te geven. (Facilitair manager)
Op deze locatie is een enorme concurrentie in een zeer kleine straal om de school. Toch heeft deze locatie hier nauwelijks last van en wordt er een goede omzet gedraaid.
Uit onderzoek is gebleken dat we in tevredenheid zeer hoog scoren. De leerlingen zijn zeer te spreken over ons assortiment en de bediening.
Deze formule heeft in de laatste peiling 86 % ‘gezond’ gescoord, en heeft nog steeds ook een redelijk assortiment minder gezonde producten, wij vinden persoonlijk ook dat dit een keus moet zijn, en het is de taak van de cateraar om het gezonde assortiment optimaal te maken, super vers en bovenal ook lekker.
Het concept is zo ontwikkeld dat we alles ter plaatse kunnen bereiden, u kiest een broodje uit en wij maken het klaar waar u bij staat. De producten liggen keurig in een vitrine voor de u uitgestald.
U kunt kiezen uit minimaal 6 en maximaal 12 salades. Ook kunt u dingen weglaten of juist toevoegen. U kunt kiezen uit een bord of een bakje.

Om u een idee te geven:
• Warme briesalade
• Warme geitenkaassalade met honing en spek
• Gegrilde oosterse salade
• Gefrituurde krokante kipsalade
• Caesarsalade
• Zalmsalade
• Beefsalade
• Notensalade

Verse Jus en smoothies worden ook bereid op bestelling, net als de groente smoothies.

Bij elke bereiding worden er handschoenen gedragen om hygiëne te waarborgen.
De hamburgers, de kipburgers zijn van zeer hoge kwaliteit en inmiddels zijn onze wokgerechten met vele ingrediënten wereldberoemd. Deze worden door onze medewerkers ter plaatse bereid.
De panini’s zijn een zeer goed lopend artikel. Wij bieden vele soorten en een eigen keuze is mogelijk. U kunt zelf eventueel variëren waarna de panini middels de lopende bandoven wordt gegrild.
Ook onze pizza bereiden we zelf, geheel naar wens van de klant. Ook met Turkse worst, en halal natuurlijk.
Nagenoeg al onze producten zijn halal, vandaar dat we ook de groep halal-gebruikers prima kunnen bedienen. Deze groep koopt dan ook graag bij ons.
Het concept A vraagt om een goede presentatieruimte, om de apparatuur die het concept nodig heeft te installeren en er dienen voldoende leerlingen aanwezig te zijn.

Foody Goody Concept B
Concept B is geschikt voor de kleinere ruimtes en voor scholen die toch een gezonde kantine willen draaien. Er zal moeten worden gesneden in het assortiment want als de presentatie niet toereikend is kunnen we niet alle producten meer verkopen omdat niet voldoende ‘gezond’ getoond kan worden.
Bij concept A is de klant het meest tevreden, maar ruimtegebrek kan de reden zijn tot concept B.

 

Klik hier voor de banking lijst


 

 

stippellijn