Franchise

Franchise particulier

Heeft u interesse in een van de formules dan kunt u franchisenemer worden!
U krijgt een school toegewezen en kunt één van de 3 formules uitvoeren. De school bepaalt hierin welke formule gehanteerd moet worden. De gehele formule en alle toebehoren worden aangeleverd. U zit niet aan lang lopende wurg contracten en torenhoge kosten.

Franchise scholengemeenschap

De school kan ook franchisenemer worden. Het voordeel hiervan is dat de school geen aanbesteding hoeft te doen maar wel een gezonde schoolkantine krijgt. Zo behoudt de school tevreden klanten en heeft het zelf het reilen en zeilen in de hand net als de prijsstelling, assortimentsamenstelling, openingstijden, koffievoorziening, diploma uitreiking, banking,
De school betaalt zelf het personeel (pay roll) waardoor er voor de school geen enkele risico gelopen wordt. De gehele omzet is voor de school.

De school betaalt alleen onze manager voor de uren die hij of zij aanwezig is om alles in goede banen te leiden plus een klein percentage van de omzet. Dit is gerelateerd aan de hoogte van de omzet.
Wij selecteren het personeel en leiden ze op. Met name in de klant vriendelijke bediening stellen we hoge eisen.
In het begin zal een investering moeten worden gedaan in de vorm van opleiden en trainen personeel maar na verloop van tijd zal onze manager minder aanwezig zijn. En dus minder kosten.
De school ontvangt de omzet op eigen rekening, betalingen zullen gaan via pin en ideal (bestellen kan ook binnenkort met een app.) Zo is er ook geen contant geld meer nodig.
Wij leveren de formule, bewaken het en houden het up-to-date.
Eventueel kan een accountant de boekhouding doen, en verslag leggen.
De school hoeft dus eigenlijk maar heel weinig te doen, en is dan wel volledig baas in eigen huis, zowel op het gebied van personeel als financiën. Tevens wordt rekening gehouden met de aanbestedingsgrens.
U wil als school een gezonde kantine, zodat de leerlingen niet massaal wegtrekken omdat het assortiment niet meer gewaardeerd wordt. Geen ellenlange contracten met een cateraar die u eigenlijk misschien wel helemaal niet wilt. Alle invloed kan worden uitgeoefend die u maar wenst.
U kunt altijd als school gewoon buiten de deur eten bestellen zonder dat de cateraar boze facturen stuurt of het tegengaat door vermelding in het contract. U bent van al dat gezever af, baas in eigen huis!
Wij maken een kleine overeenkomst, en mocht u niet tevreden zijn dan zit u niet aan ons vast. Het gaat bij ons om een goede samenwerking.
Wel dient er in de locatie geïnvesteerd te worden met namen in apparatuur. Onze formule is er een van nu, en dat vraagt aanpassingen, we kunnen onze formule en met name het concept alleen uitvoeren als het ook in zijn geheel wordt geïmplementeerd. Laten we niet vergeten dat de kantine de spil is van de school.

Wij laten u graag onze formule zien!

Vanzelfsprekend kan de huidige vorm van Cateren ook nog steeds. Dat wij alle verantwoordelijkheden op ons nemen en de school voor 100 % ontzien. Deze vorm doen wij al 25 jaar.

stippellijn